Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Indeklimaet på kontoret påvirkes af den kvalitets rengøring, der bliver udført.

Tænker du på din virksomheds økonomi? så ved du at et godt indeklima er et godt arbejdsplads for dig og dine kollega. Er kontorrengøringen dårligt udført, så kan kontoret faktisk være kilde til både sygdom og et dårligt indeklima, som kan koste på virksomhedens bundlinje pga. syge medarbejdere. Derfor er det meget vigtigt, at man får udført tilfredsstillende kontorrengøring på arbejdspladsen som lever om til minimum kravene fra “Dansk Standart” Insta800.

Hos Dansk Rengøring bruger vi udelukkende steam og økologisk rengøringsmidler. Denne metode dræber og til 95% af alle bakterier mod normal rengøring der dræber op til 55 % af alle bakterier, samtidig reducere vores metode mod dårlig indeklima, da økologiske rengøringsmidler ikke efterlader sæberester.

Dansk Rengøring udfører grundig og økologisk kontorrengøring i  hele København, Storkøbenhavn og Nordsjælland

Bruger i, den rigtige rengørings leverandør?

Det er derfor vigtigt at du ved hvordan din rengøringsleverandør gør rent og hvilke rengøringsmidler, der bliver brugt. Dårlig kontorrengøring kan betyde, at bakterierne ikke bliver fjernet, men rengøringen kan også efterlade sæberester fra den kemi, der er i rengøringsprodukter, som ikke er økologisk rengøringsmidler

Med steam og økologisk rengøringsmidler kan du være sikker på, at vi både får fjernet bakterierne mere end normal erhvervsrengøring og bedre end andre rengøringsfirmaer, og at det bliver gjort på en miljømæssig måde.

 

Telefon: 91 48 77 66
Man-Fre: 9:00  – 17:00
Søn- & Helligdag: Lukket
BESTIL NU!
Have a Question?