Vinduespolering

Vinduespolering

Dansk Rengøringer en fleksibel, engageret og professionel rengørings virksomhed der udfører alle opgaver inden for vinduespolering til både erhverv og privat. Vi ved ikke noget bedre end tilfredse alle vores kunder, og ifølge vores kunder leverer vi den bedste vinduespolering på hele København, ja måske endda i hele Danmark.

Vinduespolering  for alle

Uanset om du er privatperson eller en virksomhed, vil vinduespolering på et tidspunkt blive en nødvendighed. Spørgsmålet er så, skal du selv pudse vinduerne eller ønsker du en professionel vinduespolering som Dansk Rengøring.

Selvfølgelig kan man pudser sine vinduer selv, men har du tid? Har du lyst? Er der andet du kunne beskæftige dig med, men din vinduespolering blev håndteret af professionelle? Dansk Rengøringstilbyder vinduespolering til favorable priser, og til private tilbyder vi endda vinduespolering – “tilfreds eller gratis

Brug din dyrebar tid på noget andet

Hvis du, ligesom mange andre, heller ikke har lyst til at bruge din sparsomme aftener eller fridage på vinduespolering, så overlad det til Dansk Rengøring. Du kan så bruge din tid sammen med familien eller i virksomheden på at gøre det som du er god til. Dansk Rengøring’s vinduespolering sørger for at sollyset kan komme ind ad skinnede nypudsede ruder.

Få abonnement på Vinduespolering

Hvor tit har du behov for vinduespolering? Der er forskellige behov. Nogle – typisk butikker – har behov for at få pudset flere gange om ugen. Andre har mere behov for vinduespolering hver måned eller hvert kvartal. Hos Dansk Rengøringer vi fleksible. Vi kan lave et abonnement der passer præcist til dit behov.

Telefonm: 91 48 77 66
Man-Fre: 9:00  – 17:00
Søn- & Helligedage: Lukket
FÅ ET TILBUD
Have a Question?